Трећи конгрес НПСР као нада за будућност Русије

понедељак, 16. април 2018.

Пре неки дан је одржан Трећи конгрес НПСР (Национално Патриотских Снага Русије) и све што је на њему речено даје наду да се будућност земље може изменити у скорије време. НПСР је управо политичка снага која је у коалицији са КПРФ (Комунистичка Партија Руске Федерације) и делом руских националиста, предложила Павла Николајевича Грудињина као председничког кандидата који се жестоко супротставио Владимиру Путину и систему који је створен око њега, на управо прошлим председничким изборима.

Најважније одлуке конгреса су да НПСР прерасте у покрет са највишим политичким амбицијама, да се не признају резултати председничких избора јер су фалсификовани и јер је председничка кампања била непоштена и да се правно, од држаних институција које су за то надлежне, тражи да се ти избори пониште. Пошто су те институције инструмент у рукама власти, нереално је очекивати да ће се ти захтеви уважити. Зато је НПСР спремна да тражи правду и од Европског суда у Стразбуру, јер другог правног избора нема.

Као главни фалсфикаторски инструмент на претходним, а и ранијим изборима, НПСР је означила електронски систем "ГАС", који се користи за обраду резултата гласања.

Предводници НПСР су Павел Грудињин, Владимир Филин, Јуриј Болдирјев и Виктор Акснис.

Ево видео записа говора Владимира Филина и Павла Грудињина:  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP