Тоталитаризам у руским образовним институцијама!

среда, 09. мај 2018.

На жалост, тоталитаризам у Русији је већ дубоко ушао и у образовне институције, школе и универзитете. Наставнички кадар се не занима само предавањем образовног материјала, већ и политичком пропагандом против опозиције и прогоном студената и ученика који подржавају опозицију. На студенте и ученике се врши притисак, а неки од њих бивају и избачени из образовних установа због своје политичке активности. При томе, већина случајева се односи на оне који подржавају опозиционог политичара Алексеја Наваљног. Ево неколико видео записа као доказ о тоталитаризму у руском школству:

Као што можете видети и чути у Русији су успостављени монархија, диктатура и култ личности и друштво полако тоне у некакво средњевековље, а "цар" се из све снаге стара да успостави контролу над свим сегментима друштва. Тотална партократија, осионост и кршење Устава од стране власти.

Сви федерални медији су потпуно затворени за праву опозицију која је против "цара" и његове олигархије и огромног чиновничког апарата и која се бори за Русију.

Надамо се да ће овом недобру ускоро доћи крај и да ће на чело Русије доћи прави домаћин, који ће радити у корист народа и на томе да Русија постане водећа светска сила, која ће заиста моћи да понуди свету праву алтернативу и праве вредности.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP