Вася Обломов - "Теперь далеко отсюда"

понедељак, 9. септембар 2024.

Read more...

Угасла бакља Новорусије

среда, 4. септембар 2024.

Речи једног од легендарних команданата Новорусије Алексеја Мозговоја (командант одреда "Призрак", убијен у атентату 2015. године), где се супротставља олигархату и у Кијеву и у Москви, а залаже за систем народне власти, који би се затим свугде проширио по руским земљама као солидан, праведни модел, добар за народ.



Украјински блогер је сабрао податке у вези смрти Алексеја Мозговоја, где кључне речи изговора Игор Гиркин (Стрелков), који се сада налази у Путиновим казаматима "у знак захвалности" што је био један од главних који је помогао паљење бакље Новорусије. Гиркин за убиство Мозговоја директно оптужује организатора скоро свих нелегалних руских паравојних формација (Вагнер, Редут...) генерала Алексејева, припадника руских оружаних снага.


Мозговој је, као и још неки команданти, први синови Новорусије, био представник "руског света", а не "путинског света", који се лажно представља као "руски свет". То јест, они који имају визију патриотизма другачијег од путинског, а довољно су утицајни да могу да шире своју визију, бивају убијени.

А ко је убио легендарне команданте Новорусије, Дрјомова, Ишћенка, Беднова и друге?

Read more...

Велики руски режисер Александар Сокуров говори о будућности Русије и предвиђа и рат са Украјином још 2008. године. Он и јесте прави руски патриота, а не банда која седи у Кремљу

уторак, 3. септембар 2024.

Read more...

Pixies - "Debaser"

недеља, 1. септембар 2024.

Read more...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP