Са митинга подршке Путину

субота, 4. фебруар 2012.

Данас на -20 степени митинг подршке Путину у Москви на Поклоној Гори!

Око 100.000 људи!

Био сам први пут на уличној манифестацији у оквиру Централне козачке војске Русије. Први пут у униформи, мада су само панталоне биле видне, јер је таква била команда с обзиром на јак мраз и с обзиром на то да немају сви козаци и зимску опрему коју свако постепено купује за себе. Имао сам велику част коју ми је дао атаман мог хутора да држим заставу наше козачке војске у једној смени. Свима који ме не знају је говорио да сам Србин и сви су се поносили што имају и Србина међу њима козацима.

Говорници су урлали у славу независне, слободне и империјалне Русије и у славу Путина!

Од говорника истичем Сергеја Кургињана једног од организатора митинга, затим Максима Шевченка (новинара и водитеља са руског Првог канала), Александра Дугина, Николаја Старикова (политичког писца), Александра Проханова (главног уредника новине „Завтра” (на руском) - „Сутра” (на србском) који је смислио слоган о руском народу - „Душа хришћанка - народ стаљинист”), преко видеа се јавила Наталија Нароћницкаја и друге.

Зима је била страшна, али народ је хрлио да искаже свој бес против либералних прозападњака са белим лентама који су исто данас имали свој митинг на Балотном тргу. Народ је данас показао да је у већини против „наранџастих”!

Отворено се грмело против запада!

Руси су спремни да дају борбу за своју отаџбину!

Ево фотографија и једног филма који сам направио данас:

Припадници Централне козачке војске Русије
Хоругв и застава Централне козачке војске Русије
Припадници Централне козачке војске Русије
Донски козаци
За Путина
За Путина
За Путина
За Путина
За Путина
За Путина
За Путина
За Путина
Руске и заставе донских козака
Светиње светите
За Путина
За Путина
За Путина

7 comments:

Анониман је рекао...

Ne mora se mnogo znati o danasnjoj politickoj strani u Rusiji da bi se mogao donjeti pravilan zakljucak koja je strana strana dobra i istine. Rusi samo moraju da se upitaju:
1, Na cijoj strani je Rusko ili jos bolje Pravoslavno monastvo
2, Na cijoj strani je Rusko Pravoslavno kozastvo.
Na cijoj god su strani ova dva stupa Pravoslavne Rusije na toj strani je i Pravda i Istina!!!!
Ne moze biti jednostavnije.
Tvoje poznavanje prilika ne moze da se usporedi ni sa cijim drugim, pa te molim da napises kakvi su odnosi podrske kod ove dve grupe.

Миррослав Б Душанић је рекао...

Сваки Твој извјештај ме искрено обрадује.

Анониман је рекао...

Нажалост Русију, коју толико волим, познајем само са интернета. Твоји постови су ми, због тога, драгоцени.

Чини ми се да патриотске снаге у Русији имају неку чудну дефанзивну психологију. Углавном, ове за-падне лутке нападају а Путин, Јединствена Русија, Евроазијци,... се бране и правдају. Тако се рат не може добити. На агресију се одговара јачом агресијом и неопходно је жестоко (за сада, вербално) оплести по издајницима.

Из прве руке: да ли је став патриота заиста дефанзиван или је то само мој погрешан утисак?

Горан Тешић је рекао...

Одговор Анонимном:

Козачка војска којој ја припадам, Централна козачка војска Русије подржава Путина, а мислим да и друге козачке војске имају сличан став.

Руска Православна Црква подржава кандидатуру Владимира Путина што је и сам руски патријарх Кирил недавно изјаво.


Одговор Саши:

Па ја мислим да патриотске снаге у Русији немају дефанзивну психологију. На опозицији и јесте да напада, али "Једина Русија" која је на власти се добро брани, а уме и да крене и у контра-напад кад процени да треба. И остале патриотске снаге имају своја гласила, па се тако боре.

VladimirV је рекао...

Super! Mada meni su svi ruski političari manje-više podjednako dragi - i pozicija i opozicija - i Putin i Jeljcin i Gorbačov i Žirinovski i Zjuganov i Kasparov i naravno i Medvedev.

Анониман је рекао...

Још једно питање: шта се дешава са омладинском организацијом Наши?

Некако их не примећујем на овим демонстрацијама?! Мислио сам раније да су они управо снага коју је Путин припремао као одговор евентуалним 'обојеним револуцијама'.

Горан Тешић је рекао...

Саша,

"Обојена револуција" у Русији не пролази, па "Наши" немају потребе да се експонирају на овим митинзима. Митинзи који иду ових дана у знак подршке Путину су организовани од стране других друштвених организација од којих неке имају и критички став према Путину, али када се ради о патриотизму и будућности Русије, онда се зна кога подржавају - управо Владимира Путина.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP