Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Производња педера на западу (Шведска и Канада)

недеља, 17. јун 2012.

Запад је предузео нови корак у правцу развоја педерлука и лезбејства (привредна грана) - више се не ради само о измишљеној угрожености права педера и лезбејки, сада се прешло на - ПРОИЗВОДЊУ ПЕДЕРА и ЛЕЗБЕЈКИ.

„РОДНО НЕУТРАЛНИ ВРТИЋ

Вртић ”Егалиа„ у Стокхолму спроводи ”родно неутрално„ васпитање, односно ослобађа децу од традиционалних друштвених подела на мушко-женске улоге.

У овом вртићу забрањена је употреба заменица ”она„ и ”он„, у књигама које се читају не постоји традиционална подела на полове и родитељске улоге. Нема Пепељуге, Пинокија, Палчића, Чаробног пасуља него прича, на пример, говори о две жирафе које су усвојиле напуштено младунче крокодила. Играчке су помешане, а деца се подстичу да изаберу оно што их интересује. Дечацима је дозвољено да се облаче као девојчице и да се играју луткама, уколико то желе. Власница вртића тврди да је поента оваквог приступа да се деци омогући више избора и да се ”не ограничавају због друштвених очекивања заснованих на полу„. Међутим, део стручне јавности негативно је реаговао на овакав приступ и сматра да је то збуњујуће за децу која управо у том узрасту постају свесна разлика међу половима. Британски психолог Линда Блер тврди да је овакав приступ неприродан, јер је у узрасту од три до седам година дете у потрази за својим идентитетом, а пол је важан део његовог идентитета.”

Ево „Егалие” на шведском:

"Егалиа"

Ево извештаја о томе на ББЦ-у:

Извештај на ББЦ-у

А ево и приче о родитељима из Торонта у Канади који су одлучили да своју децу васпитавају у „полно неутралном” стилу:

Случај у Канади

Недавно је на православном телевизијском каналу „Сојуз” у Русији била емитована емисија у којој се говори о жени Рускињи која је живела у Данској и која је побегла из ове „напредне” земље запада јер су „напредни” Данци почели да јој малтретирају дете са „полно неутралним” васпитањем. Рускињи се нису допали дански дечји вртићи и није хтела да јој син иде у те вртиће, али јој је данска влада преко својих служби узела дете и одвела га у један дечји вртић ради социјализације (!). Жена је рекла да јој је пукао филм када јој се син једног дана вратио из обданишта (неко га довезао, отац или неко други, није ни битно) нашминкан или нешто слично као девојчица. Онда је Рускиња побегла назад у Русију.

А као супротност западу, ево могућности која се од скоро појавила у новој Русији - ПРАВОСЛАВНИ ДЕЧЈИ ВРТИЋИ!

Ево видео записа о једном од њих који се зове „Васиљок”:



Па за кога сте браћо и сестре Срби - за запад или за Русију?

Ја сам ЗА Русију!

3 comments:

Миррослав Б Душанић је рекао...

Већина браће Србске је за новац... и то по могућности много, што више... А Ти види гдје се он налази.

Горан Тешић је рекао...

Па није спорно да људима треба новац јер је новац средство. Али не и циљ.

А колико ја пратим дешавања у свету новац се данас налази и у Русији, Кини, Индији, Бразилу и другим земљама...

Анониман је рекао...

Ovde je opet na delu dvostruki standard u tretiranju verskih sloboda. Teorijski princip verske tolerantnost je jedan od najvaznijih tradicija zapadne demokracije. Sta bi se desilo kad bi mala interesna grupa kao sto je recimo " Udruzenje proizvodaca svinjetine" pokusalo da promovise njihove interese u skolama i decjim vrticima? Ovo odruzenje svinjogojaca bi moglo reci da svinjetinu ljudi jedu oduvek i da nikome nije stetila. Mogli bi da naprave slogan: "svinjetina je OK" kao sto ovi kazu "gay is ok". Mogli bi da prave parade kroz muslimanske ili jevrejske kvartove, demonstracije ispred sinagongi, vegetarijanskih hinduskih hramova, dzamija, pravoslavnih crkava ( u vreme posta) ismejavajuci versku netolerantnost "nesvinjetinojedaca". Jos da im se pridruze medijske licnosti koji bi jeli kobasice u serijama bas za vreme jevrejskih vencanja ili u dzamijama itd. Dakle mogli bi da rade isto sto i homoseksualci rade u zapadnom svetu. Pa ipak to se ne desava jer takvo promovisanje svinjetine direktno napad na verska uverenja gradana. Paradoksalno je onda da isto tako verski neprihvatljivo promovisanje homoseksualizma skoro za sve religije sveta ide skoro bez ikakvog otpora drzave i medija. To samo pokazuje da oni koji poseduju politicku moc mogu da cine sto god hoce. Iz ovog mog gore navedenog primera ocito je da "Udruzenje proizvodaca svinjetine" nema tu politicku moc.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP