Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Судар Евроазије и Атлантиде: Сећање на октобарски пуч 1993.-ће године у Москви

петак, 30. април 2010.

Сећам се октобарског пуча 1993.-ће године у Москви када су Атлантисти под вођством Бориса Јељцина преузели власт у Русији. Гледао сам те драматичне догађаје преко телевизије. То је био јединствен тренутак када су црвени и бели у Русији били заједно на барикадама на којима се бранила Источна Евроазијска Империја. Некима то може да изгледа неспојиво, црвени и бели. Црвени и бели, крвни непријатељи, заједно? Да. Заједно. Октобра 1993.-ће године црвени и бели су били заједно. Обратите пажњу на драматичне снимке где се виде црвена комунистичка застава са српом и чекићем и стара руска царска застава на истој страни. То уједињење црвених и белих у Русији у одбрани Источне Империје представља евроазијски концепт и он се не уклапа у црно-белу равногорску слику историје која је преовлађујућа у Србији. Ја сматрам да је равногорска идеја потпуно атлантистичка и прозападна и да подршка тој идеји може само да донесе штете Србији. Обратите пажњу на човека са брковима и црном беретком на глави који води црвено-беле снаге и који у појединим кадровима говори преко мегафона. То је чувени генерал Алберт Макашов, херој из рата у Афганистану, који је био један од ретких високих официра совјетске војске који је отворено стао у одбрану Источне Империје. У овом кратком филму можете видети и сцене јуриша црвено-белих снага на телевизијску станицу "Останкино".

И тај распад Совјетског Савеза стварно јесте био, како је рекао Владимир Путин, највећа геополитичка катастрофа двадесетог века. А био је највећа геополитичка катастрофа двадесетог века јер је слом Совјетског Савеза као Источне Империје био нагли са применом такозване "шок-терапије" која је уследила убрзо после слома којој је циљ био потпуно уништење не само Совјетског Савеза, већ и свега онога што је било конзервирано унутар њега, укључујући и велике вредности Русије и Истока. Промена је била потребна, али не тако нагла и шокантна, већ постепена са пажљивим проласком кроз етапе преображаја.

Но, ипак, после неколико година владавине током којих су нанели велику штету Русији, Атлантисти су изгубили и више не владају Русијом. Русијом поново владају Евроазијци и све оно што се данас ради у Русији је управо резултат једне до детаља промишљене политике која има своје корене у Евроазијској идеји.

Ево филма:



Нека је вечна слава палима у одбрани Белог дома октобра 1993.-ће године!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP