Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Приче из Канаде: 22 мртвих услед тровања храном! Нико није у затвору! Посао иде даље!

среда, 3. фебруар 2010.

Ево још једног необоривог доказа да је пропаганда која преплављује цео свет о томе да на западу влада правда у правној држави лаж. У Канади је 2008.-ме године умрло 22 људи услед тровања храном коју је произвело једно од највећих канадских предузећа које се баве производњом хране "Maple Leaf". Тровање и смртни случајеви су били проузроковани бактеријом листерија која се налазила у храни. Ево доказа:

Доказ о смрти људи услед тровања храном произведеном у канадском предузећу "Maple Leaf"

И шта се десило после тога? Па, ништа посебно. Директор "Maple Leaf"-а Мајкл Мек Кеин се извинуо и рекао да дубоко жали. Дакле, човек је сматрао да је то довољно. Ево доказа:



Колико ја знам није вођен ниједан јавни судски процес поводом овог случаја и нико није завршио у затвору. По мом мишљењу, један од најодговорнијих за смрт 22 људи је управо директор предузећа "Maple Leaf" Мајкл Мек Кеин. Ваљда би тако требало ствари да функционишу у капитализму да онај ко је на челу неког предузећа буде и најодговорнији за пословање предузећа, а то значи и за добре и за лоше резултате. Ваљда би тако требало ствари да функционишу у капитализму у складу са западном пропагандом. А овде смо имали случај да је лоше пословање предузећа довело до смрти 22 људи. И ником ништа. Мајкл Мек Кеин се извинуо и рекао да дубоко жали и то је све. Онда је "Maple Leaf" повукао своје производе на једно време из продаје и сачекао да се прашина слегне. Ових дана "Maple Leaf" поново креће у посао. Видео сам њихову рекламу за сланину на телевизији. А јел знате ко је директор предузећа "Maple Leaf" данас? Па, исти човек који је био и пре - Мајкл Мек Кеин. Ево доказа:

Доказ да је Мајкл Мек Кеин још увек директор канадског предузећа "Maple Leaf" (спустите се мало ниже низ страницу)

А шта је са пословном етиком? Шта је са личном одговорношћу? Шта је са такозваним западним стандардима? Шта је урадио правосудни систем Канаде? Ништа. Зашто? Због посла. То јест због пара. Пошто је "Maple Leaf" једно од највећих канадских предузећа за производњу храну није ред да пропадне. Јел тако? Ово предузеће је својим пословањем довело до смрти 22 људи и зато га је требало затворити, а директора и друге одговорне казнити. Међутим, то се није десило. А није се десило јер је посао, то јест јер су паре изнад правде. Није се десило јер су посао и паре изнад људских живота. Није се десило јер је капитализам изнад правде, изнад људских живота и изнад свега. Али, тако је то на западу. На овом мом интернет дневнику већ сам писао о геноциду који је спроведен над староседеоцима Канаде Индијанцима од стране канадске државе и неких цркава. На хиљаде Индијанаца је убијено. И јел неко завршио у затвору због тога? До сада није. Али, председник владе Канаде Стивен Харпер се извинуо Индијанцима. Извинуо се човек. Ево и у овом случају када је услед тровања бактеријом листерија која се налазила у храни произведеној у канадском предузећу "Maple Leaf" умрло 22 људи, директор предузећа Мајкл Мек Кеин се извинуо. Јел довољно извињење у овим случајевима? Није. Где су јавни судски процеси? Где су казне одговорних за смрт људи? Где је правда? Где је правна држава? Нема ништа од тога. Све је то лаж и обмана запада које се шире светом са циљем да се целом том свету милом или силом наметне западна религија демократије, капитализма и такозваних људских права. Па, где су људска права канадских Индијанаца? Где су људска права умрлих од листерије у храни канадског предузећа "Maple Leaf"? Нема их. Ширите истину о западу.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP