Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Нова Русија: Млади предводници - трупе сутрашњице

уторак, 27. јул 2010.

Почињем са новом серијом видео прилога под називом "Нова Русија".

Циљ прилога ће бити да покажем људима који живе иза гвоздене завесе у Србији и у другим крајевима како се живи у новој Русији коју води Владимир Путин.

Ту информациону гвоздену завесу подигао је Запад преко својих слугу у Србији који се налазе у власти са намером да спречи људе да сазнају где буја живот и где је будућност Србије.

Живот у новој Русији је достојанствен живот без комплекса, у слободи од западног војног, економског и идеолошког терора, где људи имају широк избор и где се развијају све гране друштвеног живота.

У овим прилозима ће бити приказани видео записи са мојим кратким коментарима.

Језик у видео прилозима је руски.

Ко не разуме руски језик, нека само гледа прилоге и све ће, такође, разумети.

Посматрајте озарена лица људи у новој Русији, ухватите ту бескрајну енергију "последњег" народа.

Ево, браћо и сестре, црно на бело, како се живи у новој Русији!

Доста са лажима о Русији!

Напред у пробој информативне блокаде!

Црвеним ножем у закована врата!

Душа - хришћанка, народ - стаљинист!


Па да почнемо. Док србска младост пропада на мрачном путу ка Европској Унији, млада Русија се припрема за водеће улоге у друштву на међународном иновационом форуму "Селигер 2010". Занос, креативност, мобилизација, успех! Смрдљиви и упувани хостели наказе Европске Уније где владају наркоманија и неморал и где се младост припрема за робство или широка поља и шуме под ведрим небом Русије где се нека друга младост припрема за велика дела у општу корист? Па, треба да изаберемо ово друго, браћо и сестре. Не дајте децу Европској Унији, браћо и сестре! Молим вас да погледате ову младост Русије и њену посвећеност великој будућности. Храбро људи, у пробоју ка слободи!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP