Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Овако треба са "Фијатом" и другим НАТО "инвестицијама" и робама у Србији

понедељак, 4. јануар 2010.



Део србске територије, Косово и Метохија, су под окупацијом НАТО пакта, а власт у Србији продаје србску имовину појединцима и предузећима из земаља које припадају НАТО пакту. НАТО пакт треба истерати са окупираног дела србске територије силом, а србску имовину треба вратити у србске руке милом или силом. При повратку србске имовине у србске руке, не треба ниједан човек да буде повређен, било да је Србин или да је странац из земаља које припадају НАТО пакту. Рад фабрика и предузећа које су у било каквом власништву појединаца и предузећа из земаља које припадају НАТО пакту треба саботирати и спречити да ти појединци и предузећа узимају профит. Ово не може ефикасно да уради један човек. Ово треба да ради нека организација које себе сматра патриотском и ослободилачком и која може да повеже и организује људе. Ја сам лично за то да сва србска имовина остане у србским рукама, али ако већ мора некоме да се прода, онда да се прода појединцима и предузећима из земаља које политички подржавају Србију, као што су Русија и Кина на пример, и то тако да, ипак, Србија буде већински власник.

Некад се причало да се чека да се подигне Русија. Па, Русија се подигла и војно и економски. И Кина се подигла, пре свега, економски. Шта се сад чека? Доста више са чекањем! Доста више са гласањем! Доста више са држањем трибина! Јуриш!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP