Велика Евроазијска победа у Белорусији!

понедељак, 20. децембар 2010.

Јучерашњи дан је био дан судара Евроазије и Атлантиде, а поприште битке је било у братској Белорусији где су одржани председнички избори. Бриљантну победу је однела Евроазија, коју је овога пута представљала Белорусија! Честитке председнику Белорусије Александру Лукашенку који је више него убедљиво поразио све противкандидате и тако показао да белоруски народ неће упасти у замку у коју су упали Србија и Украјина. Ипак, Украјина је на путу да се извуче, док је, на жалост, Србија далеко од тога. Дакле, све обојене револуције или обојене револуције у покушају су пропале, осим оне у Србији.

Данашњи дан је дан слављења велике победе. Судар Евроазије и Атлантиде, копна и мора, части и безчашћа, слободе и тоталитаризма, огледао се данас и у потпуно опречним оценама управо завршених председничких избора од стране званичних евроазијских и атлантистичких тела. Атлантистички ОЕБС је оценио да су избори у Белорусији нерегуларни, а посматрачи Заједнице Независних Држава да су регуларни. Извршни секретар Заједнице Независних Држава Сергеј Лебедев је, такође, нагласио да нереди у Минску немају никакве везе са изборном кампањом. Руски председник Дмитриј Медведев је изразио наду да ће Белорусија наставити путем демократије и пријатељства са својим суседима. Он је, уједно, рекао да су избори у Белорусији и оно што се сада дешава, унутрашња ствар Белорусије. То је потпуна победа Евроазије и тежак пораз Атлантиста. Европска Унија може само да кмечи, јер као прво, није у праву што се тиче регуларности избора у Белорусији, а као друго не може да уђе са својим плаћеничким црним стотинама људско-праваша да ровари и да подбуњује народ који жели миран и просперитетан живот за који је и гласао убедљивом већином.

А као крем на победу Белорусије и Евроазије над тоталитарном и злочиначком Европском Унијом представља егзалтирана изјава победитеља Александра Лукашенка који је на конференцији за новинаре изјавио да ће трпети све потешкоће само да се не разиђе са Русијом. Лукашенко је, такође, изјавио да он никада није био непријатељ Русије. Он је даље изјавио да ће Белорусија бити прва која ће ратификовати све документе који се тичу јединственог економског простора Русија, Белорусије и Казахстана. Тиме је, практично, окончана дилема да ли ће се Лукашенко удаљити од Русије и Евроазије. Одговор је дао сам Лукашенко - неће. Значи, иако је било несугласица и иако ће их, можда, у будућности понекад опет бити, са главног стратешког курса нема скретања.

У исто време, у готово ослобођеној Украјини, вођа прозападних снага, бивши председник владе, Јулија Тимошенко, полако долази на своје, а то је пред суд, јер је осумњичена за финансијске пропусте у време док је била на власти.

У целој овој причи битна је једна ствар - није важно шта мисли и какве оцене даје мафијашка Европска Унија, већ је важно је шта мисли и какве оцене даје Евроазија.

Радујте се Евроазијци и сви ви који сте жељни слободе и бољег живота!

А та слобода и бољи живот су само на око 2 до 3 сата лета на исток.

Све ћемо вратити назад!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP