Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Зрачења нове Русије: Алексеј и Ана

субота, 18. децембар 2010.

Филм о Алексеју и Ани Сињаковима сам раније био поставио на овај свој интернет дневник, али сам данас сазнао да филм није био цео. Сада можете да погледате филм у целости.

Овиме, уједно, почињем постављање серије краћих филмова о свакодневном животу у новој Русији. О њему се у Србији мало зна, јер влада медијска блокада чији је циљ да сакрије истину о солидности живота нове Русије. Сада ће људи моћи да виде како се овде стварно живи. Моћи ће да виде како изгледају руски домови, шта Руси једу, како се хране, како се облаче и све друго што чини један обичан, солидан, свакодневни живот. Позивам вас да обавестите своје рођаке и познанике о овим филмовима и да тако заједно разбијемо медијску блокаду над новом Русијом и створимо услове да Запад, то јест САД и Европска Унија ускоро буду избачени из Србије онако како и заслужују, а то је са ногом у задњицу. Филмови су на руском језику. Ако не знате руски језик, мислим да то не би требало да представља велику препреку и да ћете моћи да разумете доста тога. У сваки случају, слике довољно говоре саме за себе.

Породица Сињаков, Алексеј, Ана и њихова деца живе у Москви. Алексеј ради као заменик декана за информатику и информационе технологије на Универзитету "Ломоносов". Они живе срећно. Њима не смета велики град као што је Москва са свим својим изазовима и искушењима. Сињакови су модел како би једна породица требало да изгледа. У овој породици се поштује Закон Божији, где је мушкарац мушкарац, а жена жена. У овој породици нема замене улога мушкарца и жене, нема либерализма и нема много уплива подивљалости модерне регресивне цивилизације која је вођена од стране Атлантиста, то јест демократа, капиталиста и људско-праваша. У филму који говори о породици Сињаков је речено да у Русији нема много породица са много деце, што је тачно, али је, такође, тачно и то да је у Русији заустављен пад наталитета и да је недавно први пут број рођених био већи од броја умрлих. Сињакови су свакако допринели томе. Али не као машина за просто увећање броја рођених, већ као складна хришћанска породица која зна своју мисију у свету. Да. Сињакови су хришћани и начин на који они живе би могао да буде пример и за остале.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP