Светоназор, скитанија (обнавља се)

До сада сам живео 10 година на  западу (Канада) и 14 година у Русији. Покушавам да преведем свој дух у просторе уранополитизма (грађанство Н...

Paklena kujna: Sta uce decu po skolama

среда, 20. септембар 2006.


„Evo ukratko sadrzaja jedne slikovnice koja je deci nametana u americkim i kanadskim osnovnim skolama. Objavljena je 1990.-te godine pod naslovom ”Ejsine mame„. Ejsa dolazi u skolu i djaci saznaju da ona ima dve mame (to jest, njena majka je ”srećna lezbejka„). Neka deca joj vele da je to pogresno, ali Ejsa veli da nije: ”Moje mame kažu da smo mi porodica zato što živimo skupa i volimo se.„. Posle rasprave, na pitanje postavljeno ucitelju - da li je pogresno sto Ejsa ima dve mame, g. Samjuels odgovara: ”Nije, ako su one dobre prema tebi i vole te.„.

Braco Srbi i sestre Srbkinje, ne nasedajte na propagandne laži o ”zivotu po zapadu„. Zapad i njegov Bogoborni drustveno-politicki sistem je prava PAKLENA KUJNA za vasu decu.

Pozivam sve roditelje da razmišljaju o tome da posalju decu u Srbiju na skolovanje i da se i oni polako vrate tamo gde i pripadaju - u Srbiju!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP