Price iz Kanade: Cudne bolesti

среда, 20. септембар 2006.

Da li ste ikada čuli za bolest koja se zove ATTENTION DEFICIT DISORDER (AD/HD) ili POREMECAJ NEDOSTATKA PAZNJE? Ako niste, evo nekih podataka o njoj. AD/HD je bolest koja podjednako pogadja decu i odrasle, a koja se manifestuje u: rastrojstvu, impulsivnosti i hiperaktivnosti. Ova ponasanja su preterana, dugotrajna i potpuno obuzimaju coveka. Kljucna posledica ove bolesti je da ona dovodi do stvarnog hendikepa u oblastima ljudskog zivota, kao sto su skola, porodica, posao ili drustveno ponasanje. Ova bolest ne spada u „normalnu” destruktivnost i impulsivno ponasanje, ili u efekte groznicavog i preterano stresnog zivotnog stila koji preovladjuje na zapadu.

Prema DSM-IV (the Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition) neki zajednicki simptomi AD/HD ukljucuju: česta nemogućnost da se obrati vise paznje na detalje i pravljenje gresaka iz nemarnosti, često imanje poteskoce da se odrzi paznja na zadacima, često neslusanje kada se govori direktno sa nekim, česta nemogućnost da se pazljivo i potpuno slede instrukcije, gubljenje ili zaboravljanje vaznih stvari, osecaj uznemirenosti, česti nervozni pokreti sa rukama ili nogama, preterano trcanje ili penjanje, često preterano pricanje, često nepromišljeno odgovaranje pre nego što se cuje celo pitanje i drugo. Na zapady vlada epidemija ove bolesti. Prema epidemioloskim podacima, priblizno 4-6% populacije SAD ima AD/HD. AD/HD obično ostaje tokom celog covekovog zivota. Od nje obolevaju i deca i odrasli. Priblizno polovina od dve trecine dece sa AD/HD će nastaviti da ima značajne probleme sa AD/HD simptomima i ponasanjem kad odrastu, što se može odraziti na njihove zivote na poslu, u porodici i u drustvenim odnosima. AD/HD je zapravo neuro-pshijatrijski sindrom. Svako ko živi na zapadu, izlozen je razornom dejstvu zapadne religije. Dva glavna dogmata zapadne religije, predstavnicka demokratija (u stvarnosti se ne predstavlja narod, već korporacije i banke) i slobodno trziste (u stvarnosti nije slobodno), povlace za sobom i sve ostale loše stvari koje razaraju coveka. Sve sto je manijakalno posveceno zaradi po svaku cenu, obelezeno je znakom satane. Zivot zapadnim nacinom zivota, t.j. prihvatanje zapadne religije je poklonjenje satani.

Na zapadu postoje bolesti za koje nikada niste čuli. Vlada totalna medijska blokada. Kada to kažem, pre svega mislim na televiziju. Deo podataka o tim bolestima postoji na Internet-u i to je prakticno jedini način da se nešto sazna o njima. Ali, televizija i novine su, prakticno, u potpunom mraku. Radi se o tome da svestenici zapadne religije koji stoje na celu zapadnih totalitarnih rezima pribegavaju prikrivanju istine, da ne bi doslo do pobune. Ako mi ne verujete evo vam adrese na Internet-u, pa se sami uverite:

http://www.add.org/
http://www.chadd.org/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP